name=“p:domain_verify” content=“777b6b19394091e88f31726a53555b60"

BOOST!

BOOST! is een programma dat Gudrun samen met haar bedrijfspartner Celien Rombouts heeft opgericht. Celien is een anti-diet diëtiste die je graag begeleid naar een gezonde levensstijl. Ze hebben hun krachten gebundeld en zijn BOOST! opgestart.

Maar waaruit bestaat het BOOST! Programma dan? Het bestaat uit drie pilaren:

MIND
Maandelijks worden er via video trainingen bepaalde topics rond mindset behandeld: omgaan met negatieve gedachten, omgaan met stress, intuïtief eten, doelen stellen,…

BODY
Met BOOST! zal je een trainingsplan kunnen kiezen voor thuis of in de gym of een combinatie van de twee. Het plan is aanpasbaar aan jouw noden: weinig tijd of veel tijd, beginner of gevorderde, voor iedereen wat wils! Ook kan je via eenvoudige tools je progress bijhouden, zodat je kan afstappen van die focus op gewicht, maar vooral je eigen vooruitgang kan zien.

FOOD
BOOST! wil voor jou gezond eten écht gemakkelijk maken, maar wil jou ook veel bijleren. Zo zal je weekmenu’s krijgen aanpasbaar aan het aantal personen in jouw gezin, met een handig boodschappenlijstje om te mealpreppen, aangepast aan verschillende noden zoals vegan, glutenvrij, lactosevrij,… Het leukste? Je krijgt per product meteen de gezondere keuzes in jouw winkel te zien..
Zo wordt gezond en verantwoord shoppen écht gemakkelijk gemaakt. Ook krijg je maandelijkse video’s om je wegwijs te maken in een gezonde levensstijl en toegang tot een receptendatabase vol gezonde recepten.

Met ons BOOST! programma
word jij weer baas over je
eigen lijf.

 

 

Break up with dieting:
BOOST! is er om jou te helpen éindelijk te stoppen met dat eindeloze gejojo en diëten en wil gezond leven voor jou gemakkelijk maken.

Bond with your body:
In BOOST! wordt er aandacht gegeven aan een respectvolle relatie met je eigen lichaam en geest.

Boost your health and confidence:
Met BOOST! willen we gaan voor longterm health and happiness, zowel fysiek als mentaal.

Allemaal toegankelijk op elk moment van de dag en aangepast aan jouw noden via een exclusieve app. Én je maakt deel uit van een fantastische BOOST! community. Een community waarin health at every size centraal staat, waar liefde voor je lijf en zelfzorg op de voorgrond staan en geluk wint van het getal op de weegschaal.

Dat is wat BOOST! voor jou wil zijn.