name=“p:domain_verify” content=“777b6b19394091e88f31726a53555b60"

Booty bands

Dit zijn de 4 grootste voordelen van het gebruik van weerstandsbanden tijdens je volgende workout!

Ben je het gebruik van booty bands tijdens je workouts aan het overwegen? Ze kunnen je billen echt naar een hoger niveau tillen. We lichten hier even de voordelen toe.

1. Goedkoop

Booty bands zijn een fantastische upgrade voor de workouts zonder te veel geld uit moet geven. Een paar dumbells kosten je een stuk meer dan 3 duurzame resistance bands. Dus, meer moneys om aan een mooi paar leggings te spenderen 😀

2. Makkelijk mee te nemen

Op vakantie? Booty bands zijn licht en nemen maar een klein volume in. Ideaal om overal mee te nemen in je handbagage. Ze zijn overal inzetbaar, in je hotelkamer, bij je schoonfamilie, in het park…

3. Laagdrempelige krachtoefeningen

Weerstandsbanden zijn gemakkelijk te gebruiken en heel effectief. Je kan spierversterkende oefeningen een stuk zwaarder maken zonder extra gear. Dat zorgt ervoor dat je heel laagdrempelig krachtoefeningen kan doen. Je kan daardoor ook specifieke spiergroepen beter targetten.

Booty bands verbeteren je flexibiliteit terwijl je maximale kracht kan oefenen.

4. Zorgt voor variatie

Je standaard oefeningen wat beu? Sla een booty bands rond je benen en spice it up!
Weerstandsbanden kunnen gebruikt worden op verschillende manieren. Als heel specifieke oefeningen om bepaalde spiergroepen sterker te maken, maar ook om algemene oefeningen net iets meer pit te geven. De oefeningen die je kan doen met de banden zijn oneindig.

Onze booty bands bevatten 3 banden met verschillende sterktes, waarmee je kan spelen naargelang de sterkte die je nodig hebt.

Overtuigd? Onze prachtige booty bands vind je hier.