name=“p:domain_verify” content=“777b6b19394091e88f31726a53555b60"

FEAR NO FAILURE

The greatest mistake you can make in life is to be continually fearing you’ll make one.

Dé cursus om

van jouw faalangst

af te geraken.

Je kent het wel.

Dat irritante stemmetje in je hoofd dat bij alles wat je doet komt piepen om je te vertellen: “Je gaat dat toch niet kunnen”.

Het eeuwige gepieker over alles wat er wel niet mis zou kunnen gaan. Die eeuwige angst om niet te voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Hoe leuk zou het zijn als je eindelijk dat stemmetje de mond zou kunnen snoeren? Als dat eeuwige gepieker zou veranderen in vrijheid. Als die angst omgetoverd werd in zekerheid.

Dat is waar wij jou bij willen helpen.

Wij zijn er om jou te helpen eindelijk die faalangst te overwinnen. Om jou te helpen voluit voor je dromen te durven gaan en niet meer verlamd door faalangst door het leven te gaan.

Wij helpen jou om weer vrij te zijn. Verlost van die eeuwige angst om te falen.

Wouldn’t that be great?

  ‘Fear No Failure’ cursus

Wanneer is deze cursus iets voor jou?

 • Je vraagt je altijd af of je het wel zal kunnen.
 • Jij piekert constant over alle dingen die zouden kunnen mislopen.
 • Jij hebt steeds schrik om niet te voldoen aan de verwachtingen van anderen.
 • Je trekt jezelf terug omdat je bang bent voor het oordeel van anderen.
 • Je hebt last van vermijdings- & uitstelgedrag.
 • Als faalangst jou op eender welke manier hindert in je leven & het bereiken van je doelen.

Wat gaat deze cursus jou leren?

 • Wat de kenmerken & verschillende uitingsvormen van faalangst zijn.
 • Waar het vandaan komt & hoe het ontstaat.
 • Wat de gevolgen zijn van faalangst.
 • Welke mechanismen faalangst in stand houden.
 • Hoe je falen anders kan leren bekijken.
 • Wat jij zelf kan doen om anders met faalangst om te gaan
 • Zodat faalangst geen obstakel meer vormt in het bereiken van je doelen.

Wat maakt deze cursus uniek?

Actiegericht

Heb je al veel boeken gelezen, podcasts geluisterd of ben je misschien zelfs al naar een psycholoog gegaan, maar merk je toch helemaal geen verandering?

Het probleem is dat er een hele grote kloof zit tussen dingen wéten en er ook echt bewust van zijn en in actie omzetten.

Speciaal daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze online cursus vol zit met oefeningen die ervoor zorgen dat je de nieuwe kennis ook effectief kan omzetten in concrete actie. 

Als extraatje voorzien wij ook enkele ‘cheatsheets’ zodat je in specifieke situaties een aanknopingspunt hebt om ervoor te zorgen dat zelfs in de moeilijkste momenten jouw faalangst je niet meer kan blokkeren.

Expertise

Deze cursus werd ontwikkeld door Gudrun Hespel & Leonie Lefèvre, gediplomeerde klinisch psychologen en geregistreerd bij de Psychologencommissie.

Gudrun Hespel studeerde af als Klinisch Psycholoog aan de KUL en is de oprichtster van The Fittest You en auteur van het gelijknamige boek. Ze hielp met haar cursussen rond perfectionisme en zelfvertrouwen al honderden mensen naar een leven met meer welzijn & geluk. 

Leonie Lefèvre studeerde af als Klinisch Psychologe aan de UGent. Ze bouwde ervaring op als psychologe in een Algemeen Ziekenhuis. Sinds 2020 ging ze aan de slag als zelfstandig psychologe in bijberoep, in 2021 vervoegde ze het vaste team van The Fittest You. 

Deze cursus is wetenschappelijk onderbouwd en is gebaseerd op principes & onderzoek uit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT).

Online cursus

Heb jij jou al eens eerder ingeschreven voor een cursus maar door gebrek aan tijd, raak jij steeds verder achterop? Je hebt een drukke agenda en ondanks dat je weet dat je er tijd voor zou moeten vrijmaken, kom je er maar niet aan toe? 

There is no wrong or right here.

Deze cursus doe je volledig op jouw eigen tempo. Om die reden komt er elke week een nieuwe module beschikbaar, zodat jij voldoende tijd kan nemen om de cursus te verwerken en oefeningen te maken.

Deze cursus zal om die reden permanent ter beschikking blijven staan. Je kan dus op eender welk moment terug inpikken. Geen tijdsdruk dus: er is geen deadline en je kan in deze cursus niét falen! 

 

 

Praktisch

Online cursus over faalangst.
 • De online cursus bestaat in het totaal uit 6 verschillende modules. Elke module bestaat uit 1 of meerdere lesopnames met bijhorende slides.
 • Elke module is vergezeld van bijhorende oefeningen en werkbladen. Deze kan je zo vaak afprinten als je wilt. De oefeningen maak je zelf tussen de modules door om wat je leerde in de module te gaan toepassen in jouw dagelijks leven. Naast de 6 core modules krijg je enkele ‘cheatsheets’ ter beschikking. Deze sheets bevatten concrete extra tips die je in specifieke situaties verder kunnen helpen.  

 • Deze online cursus staat op Teachable. Dit is een zeer intuïtief leerplatform dat ons toelaat jou op een gestructureerde manier alle kennis aan te leveren. Bij technische problemen op het platform staat ons team altijd ter beschikking om je verder te helpen. 
 • Let op: dit is een online cursus. Dit wil zeggen dat er dus géén persoonlijke begeleiding is van één van onze coaches en je de cursus op zelfstandige basis volgt. Om die reden wordt er geen individueel persoonlijk advies gegeven en verwijzen we daarvoor door naar een individueel traject. 

 

Let’s fear no failure!

“There is only one thing that makes a dream impossible to achieve: the fear of failure.”

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van al

het nieuws van The Fittest You?

Zet je dan nu op de nieuwsbrief!