name=“p:domain_verify” content=“777b6b19394091e88f31726a53555b60"

Imperfect power

Dé cursus voor

jouw perfectionisme!

Ben jij het ook beu? Ben jij het beu om je nooit goed genoeg te voelen? Ben jij het beu dat je hoofd nooit stilstaat? Dat er altijd een enorme druk op je schouders rust? Ben jij het beu dat je je altijd maar weer in bochten wringt voor anderen en er nooit tijd is voor jezelf? Ben jij het beu om telkens weer gevloerd te worden door angst om te falen?

I feel you. Echt.

Jarenlang ging ik gebukt onder het juk dat perfectionisme heet. Ik ging er helemaal kapot aan. Logisch ook, dat ik niet de enige ben. We leven in een maatschappij waarin je de perfecte student moet zijn, de perfecte mama of papa, perfecte dochter, perfecte werknemer, perfecte vriend of vriendin en liefst nog met een perfecte instagram feed ook. Het moet altijd meer, het moet altijd beter. Groter. Mooier. Slanker. Slimmer. Rijker.

The word ‘imperfect’ actually spells ‘I’m perfect’ because everyone is perfect in their own imperfect ways.”

Stop. Genoeg. Adem in. Adem uit.

Het is oké. Jij bent oké, precies zoals je bent. Ik weet dat jij dat misschien nog niet ziet, maar ik wel. En ik, ik ga je erbij helpen om dat zelf ook in te zien.

Verlang je er naar om weer rust te vinden in je hoofd? Om eindelijk eens voor jezelf te gaan leven? Om eindelijk te ontsnappen aan die eeuwige druk die op je schouders rust?

Wat als ik je zeg dat dat binnen handbereik ligt? Als je eindelijk eens leert om dat perfectionistische stemmetje de mond te snoeren. Als je eindelijk leert om te doen in plaats van denken. Om te leven in plaats van overleven.

Jouw perfectionisme omzetten in power.

Wanneer is deze cursus iets voor jou?

 • Je bent vaak bang dat wat je doet niet goed genoeg zal zijn.
 • Je hebt extreem veel nood aan bevestiging van anderen dat je oké bent zoals je bent.
 • Je wilt altijd alles zelf oplossen & vraagt liever geen hulp.
 • Je hebt moeite met het uitspreken van verwachtingen naar anderen & verzwijgt dingen die je kwetsen om conflict te vermijden.

Wat gaat deze cursus jou leren?

 •  Hoe perfectionisme ontstaat
 • Hoe perfectionisme zich uit: piekeren, nood aan bevestiging, faalangst, uitstelgedrag, controledrang,…
 • Wat gevolgen zijn van perfectionisme: burnout, depressie, eetproblemen, psychosomatische klachten, verslaving,…
 • Hoe je perfectionisme kan overwinnen: veranderen van het perfectionistisch denkpatroon, minder piekeren, zelfcompassie, loslaten van controle,…
Altijd beschikbaar
 • De cursus bestaat uit 16 verschillende modules met vooraf opgenomen video’s & slides. Wanneer je aan een ritme van 1 module per week werkt, kom je aan een uiteindelijke duurtijd van 4 maanden voor dit traject. Je kan natuurlijk ook aan een sneller of trager tempo werken, dit kies je zelf.
 • De inhoud van de cursus wordt ook ondersteund door opdrachten in het werkboek. Dit is een digitaal werkboek in PDF formaat. We raden aan de oefeningen per module zeker te doen aangezien dit de manier is om theorie in praktijk om te zetten. 
 •  Daarnaast zijn er ook feedback video’s, waarin feedback gegeven wordt op veelgestelde vragen en opdrachten. De vragen die beantwoord worden zijn vragen vanuit een vorige editie van het traject. Deze extra kennis is dus ook voor jou beschikbaar.
 • De cursus kan je volgen op het online leerplatform Teachable en kan je dus volgen op jouw tempo. Wanneer en waar je wil. Je behoudt trouwens ook permanent toegang tot de cursus.

 

Wat ervaarden deelnemers?

"Gudrun, ik veronderstel dat je deze berichten wel vaker krijgt maar ik wil je toch bedanken. Ik heb echt superlang getwijfeld of de cursus een meerwaarde zou zijn, maar zelfs na amper 3 modules merk ik echt dat ik al veel bewuster ben van mijn perfectionisme en het mij ergens ook gerust stelt dat ik aan de gevolgen hiervan ook echt iets kan doen. Vanzelf zal het niet gaan maar de stap naar een therapeut zetten was voor mij te groot en dit was dus voor mij echt ideaal. Ik vind dat echt mooi hoe jij je zo kwetsbaar durft opstellen! Een voorbeeld van de moed van imperfectie. Bedankt daarvoor!"

Natasha

" Een grote aanrader voor iedereen die zich niet goed in zijn vel voelt. Ik heb al zoveel geprobeerd en ik dacht hier niet meer uit te geraken. Dankzij deze cursus heb ik op korte termijn al gigantische stappen kunnen zetten. Het is zeer intensief maar goed haalbaar door de mega goeie structuur van de guide & de journal. Er is duidelijk niet alleen veel werk in gestoken maar ook heel veel liefde & passie. Ik dacht dat ik alles wist over mezelf, maar dat bleek niet zo te zijn. Ik weet nu beter wat mijn moeilijkheden zijn én hoe ik hieraan kan werken. Dit cursus was echt iets voor mij. Op mijn eigen tempo aan mezelf werken, stap voor stap."

– Mona

" Echt zo een leerrijke cursus. Zo veel dingen worden ineens zo helder. Het inzicht dat ik verworven heb, had ik nooit op mijn eentje kunnen verwerven. Verder bouwt de cursus ook goed op zodat je stap voor stap kunt werken."

– Laura

"Dankjewel lieve gudrun! Deze cursus is écht het beste cadeau dat ik mezelf kon doen én ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan! "

– Eva

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuws van The Fittest You?

Zet je dan nu op de nieuwsbrief!