name=“p:domain_verify” content=“777b6b19394091e88f31726a53555b60"

Van zero confidence

naar kick-ass confidence

in 8 maanden.

Het kick-ass confidence traject is een traject van 2 keer 4 maanden (Kickstart & level-up) dat jou stap voor stap leert om jezelf beter te leren kennen, meer jezelf te durven zijn, beter voor jezelf te zorgen en weer in jezelf te leren geloven.

Na dit traject sta jij sterker in je schoenen, voel jij je beter in je vel en durf je weer 100% jezelf te zijn.

Deelnemers van de vorige editie gaven dit traject zoveel liefde! Een gemiddelde score van 4,5 op 5 doet ons blozen maar komende editie doen we nog beter! Pinky promise!

Can you remember who you were, before the world told you who you should be?

KICK-ASS CONFIDENCE

Hét ultieme traject voor meer zelfvertrouwen!

Wanneer ik terugdenk aan vroeger, dan zie ik een ongelooflijk verlegen meisje staan die huilend in de spiegel kijkt. Niet goed genoeg. Nooit goed genoeg. Het liefst van al had ze gewoon onzichtbaar geweest.

Gelukkig zijn? Dat was echt niet voor haar weg gelegd. Of tenminste: dat dacht ze.

Fast forward naar 2021. Wanneer ik nu in de spiegel kijk zie ik een zelfzekere jonge vrouw die zich door niets of niemand laat tegenhouden. Een sterke vrouw die er haar levensmissie van heeft gemaakt dat jij je nooit meer zo hoeft te voelen als zij vroeger.

En dat? Dat start allemaal bij één belangrijk ding: zelfvertrouwen.

Zonder zelfvertrouwen sta je nergens.

Ik voel jou van achter je scherm al bijna denken: ja maar, dat dat bij jou lukt betekent nog niet dat dat bij mij ook gaat lukken. Maar wat als het wel lukt? Wat als jij, net als mij, binnenkort ook vol zelfvertrouwen en dolgelukkig door het leven kan gaan?

Wat als ik je zou vertellen dat ik iets heb voor jou dat je leven écht kan veranderen? Dat van jou een échte powervrouw zal maken? iemand die vol zelfvertrouwen door het leven gaat? Dat je écht zelfzekerder zal worden?

Isn’t that worth a shot?

  Hét Kick-Ass Confidence Traject

Wanneer is dit traject iets voor jou?

 • Voel jij je vaak onzeker of niet goed genoeg?
 • Heb jij vaak angst om te falen en staat dit in je weg om het leven van je dromen te bouwen?
 • Kan jij moeilijk neen zeggen en wring jij je altijd in bochten voor anderen?
 • Heb je veel moeite met kritiek of verzwijg jij vaak dingen die je pijn doen omdat je conflict wilt vermijden?
 • Je voelt je vaak overweldigd en hebt moeite met rust te vinden in je hoofd?

Wat gaat dit traject jou leren?

 • Vol zelfvertrouwen naar jezelf kunnen lachen in de spiegel.
 • Durven gaan voor het leven van jouw dromen.
 • Je eigen grenzen durven aangeven en opkomen voor jezelf in alle omstandigheden.
 • Je minder aan te trekken van wat ander van je denken en je eindelijk écht goed in je vel voelen.
 • Rust in je hoofd te vinden en meer in het moment te leven.

“Dit traject heeft echt mijn leven veranderd”

In 2021 mocht ik voor de eerste keer ervaren wat voor een fenomenaal verschil ik met dit traject kon maken in een mensenleven. Wat dit traject veroorzaakt heeft still blows my mind every single day.

Lees hieronder met je eigen ogen wat het traject voor de vorige deelnemers betekend heeft:

“Liefste Gudrun, ik wil jou bedanken voor jou geweldige kick ass confidence cursus. Ik heb heel lang getwijfeld om de cursus aan te kopen. Maar wow wat een veranderingen heb ik gezien en ervaren. Elke deeltje dat in de cursus voor komt dacht ik van hmm nee denk niet dat ik een trauma heb of perfectionist ben en hoe verder we gingen in het hoofdstuk hoe meer ik van mij zelf geleerd heb en heb geleerd van oké ik voel mij zo en hoe komt dat en wat kan ik daar aan doen. Ik ben veel ruimer en positiever gaan denken. Ik heb sinds jou cursus meer keuzes gemaakt voor mezelf, die mij gelukkig maken en die mij een goed gevoel geven ipv altijd rekening te houden met andere mensen en niet me mezelf.”

Lotte

“Hey Gudrun, Nicole, Leonie en het hele team, Ik voel me best toch al kick ass confident! en daarom dat ik nu, nog voor het traject officieel ten einde is, wel al de tijd wil nemen om jullie te bedanken. Meestal lig ik eerst weken te malen, heb ik veel moeite met feedback geven, ook positieve feedback, want ja jullie krijgen toch al veel positieve feedback, dus de mijne zal wel verloren gaan in de hoop, of wat brengt mijn feedback nu nog extra van waarde. Maar no more! ik wil anderen en zeker vrouwen aanmoedigen, ik mag er zijn en dus ook mijn feedback is belangrijk. Ik vond het traject zalig. Wat een eye openers. Echt, dat dit niet al op school wordt meegenomen is onbegrijpelijk. Dat ik hier nu 40 voor moet zijn om pas nu alle puzzelstukjes stilletjes aan te zien veranderen in een puzzel. Want nee ik ben er nog niet, maar dat is ook het mooie, want ik ben ok zoals ik ben en ik voel me gewoon zoveel meer zelfzeker in het dagelijkse leven, op mijn werk, in mijn hoofd. En voor een stuk denk ik ook wel dat je er klaar voor moet zijn om jezelf echt te leren kennen al ben ik ervan overtuigd dat het dikwijls genoeg horen vanaf jongs af aan ook al zou helpen _- Kennis is macht, zeggen ze wel eens, maar dat is zo waar, al is het dan niet om die macht te misbruiken maar om te groeien en zelfzekerder in je schoenen te staan.”

Femke

” Ook de huddle vind ik een toegevoegde waarde. Eerst stond ik hier wat aarzelend tegenover maar nu voelt het vooral goed om te weten datje niet alleen bent met je problemen en dat er zoveel verschillende vrouwen in verschillende levensfases met onzekerheid kampen. Vrouwen waarvan ik anders zou denken dat ze hun leven op de rails hebben. het doet je extra nadenken over het feit dat iedereen zijn eigen demonen heeft. Maar vooral de warmte in de groep en de eeuwige steun zijn zeer leuk om te zien.”

Kato

“Dankjewel lieve gudrun! Deze cursus is écht het beste cadeau dat ik mezelf kon doen én ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan! “

Eva

Wanneer ik dit lees besef ik maar al te meer:

met dit traject heb ik iets life-changing in handen en dat geeft me ongelooflijk veel goesting om ook jouw leven voorgoed te veranderen.

” Echt zo een leerrijke cursus. Zo veel dingen worden ineens zo helder. Het inzicht dat ik verworven heb, had ik nooit op mijn eentje kunnen verwerven. De groep is ook super want je beseft eindelijk dat je niet alleen bent. Verder bouwt de cursus ook goed op zodat je stap voor stap kunt werken.”

Laura

“Je bent een heldin! Dankzij jouw traject durf ik eindelijk voor mezelf op te komen.. ik durf te zeggen waar het op staat. Ik was mss niet de beste student in je traject en was niet altijd aanwezig maar heb wel enorm gewerkt aan mezelf. Ik durf zeggen wat ik denk staat het anderen niet aan so be it het is mijn mening. Ik voel mij beter en merk dat ik durf opkomen voor mezelf en mij ook veel beter voel in mijn vel! Dikke dankjewel voor alles! Lots of love!”

Sara

Kick-ass confidence 2023:

Kickstart & Level-up

Uit het traject van 2021 heb ik geleerd dat er aan de inhoud van het traject helemaal niets hoeft te veranderen, maar wél dat zo’n uitgebreid traject in zes maanden proppen iets te veel gevraagd is. Het traject is namelijk zò allesomvattend dat er meer tijd nodig is om alles te verwerken.

Dat is niet zo heel raar, aangezien zelfvertrouwen ook zo diep ligt dat het die tijd nodig heeft om te veranderen.

Daarom besloot ik om het in 2022 anders te doen: het traject zal gespreid worden over één jaar, door het in twee te splitsen en in het midden in de zomermaanden 3 maanden ademruimte te geven. Zo geef ik jullie ook de kans om in het midden even bij te benen als je ergens niet meer kan volgen.

Zo ontstond het new and improved Kick-Ass confidence traject in twee fases: 

1. Het Kickstart your confidence traject is het basistraject waarin je jezelf beter leert kennen, inzicht krijgt in je gedachten en leert omgaan met je emoties.

2. Het Level-up your confidence traject bouwt hierop verder, door alles wat je in de kickstart hebt geleerd in de praktijk om te zetten door jezelf op de eerste plaats te zetten, het leven van jouw dromen te bouwen en voor jezelf te leren opkomen.

FASE 1:

Kickstart your confidence: 16 weken

 • Krijg inzicht in het ontstaan van jouw zelfbeeld en de invloed van opvoeding, maatschappij en levensgebeurtenissen.
 • Ontdek wat voor impact je zelfbeeld heeft op jouw leven
 • Word vermijdingsgedrag de baas en leer alles over jouw aandacht
 • Leer omgaan met negatieve gedachten
 • Laat perfectionisme los
 • Kom weer in contact met je emoties en leer er mee omgaan
 • Word faalangst de baas en maak komaf met schaamte

FASE 2:

Level-up your confidence: 16 weken

 • Ontdek wie je bent en wat jou gelukkig maakt & bouw een leven naar jouw waarden.
 • Leer omgaan met obstakels & omarm je kwetsbaarheid
 • Laat vergelijken los
 • Leer voor jezelf opkomen en jezelf weer op de eerste plaats te zetten
 • Leer je grenzen aangeven en neen zeggen
 • Zet zelfzorg om in de praktijk, luister naar jouw lichaam & ontwikkel een positief lichaamsbeeld.

Kick-ass confidence 2023 = Kickstart + Level-up your confidence

Het Kick-ass confidence traject bestaat vanaf nu dus uit twee fases. De ene is natuurlijk wél onlosmakelijk met de andere verbonden: enkel wanneer je alles uit fase 1 onder de knie hebt zal je alles uit fase 2 kunnen begrijpen en toepassen. Omgekeerd heb je fase 2 net nodig om alles wat je in fase 1 hebt geleerd ook echt in de praktijk om te zetten.

Ideaal gezien schrijf je je dus in voor het volledige Kick-ass confidence traject (Kickstart & level-up), alleen zo kunnen wij er ook voor zorgen dat je het volledige traject in dezelfde support groep kan volgen en kunnen we je alles voor het volledige traject van in het begin toesturen.

Twijfel je nog heel erg en wil je starten met het eerste deel en pas later beslissen of je ook deel twee erbij doet? Dan is dit ook een optie, al zal dat relatief gezien een stuk duurder uitkomen en krijg je enkel bij het volledige traject een superleuke goodiebag.

Kick-Ass

Confidence Traject

Praktisch

Kick-ass confidence traject
 • Het Kickstart your confidence traject gaat altijd door op dinsdag. Vanaf dan zullen er om de twee weken live calls plaatsvinden op dinsdag. Kan je er eens niet bij zijn? No worries: alle calls worden ook opgenomen en kunnen achteraf herbekeken worden op ons digitaal platform! 

 • Na een pauze van 3 maanden start de tweede fase: Level-Up your confidence opnieuw met twee-wekelijkse calls.
 • Het volledige kick-ass traject neemt dus net geen jaar in beslag en zal eindigen met een zalig LIVE confidence closing event. 

 • Het traject bestaat uit een digitaal leerplatform met meer dan 30 uur aan vooraf opgenomen video’s, audio files, meer dan 1000 cursus slides en 2 werkboeken (kickstart & level-up) die je thuis opgestuurd krijgt.

 • Gedurende het traject krijg je ook toegang tot een support community om vragen te stellen en elkaar te ondersteunen. Samen staan we sterker als alleen, toch?!

 • Naast het gedrukte werkboek krijg je bij deelname aan het volledige Kick-ass traject ook een superleuke goodiebag met 365 days of confidence scheurkalender, je werkboeken en nog wat leuke kickass goodies.

Let’s kick that confidence in the ass!

Een volgende editie?

Dit traject vind maar 1 maal per jaar plaats. Onze editie van 2022 is net begonnen. Je zult dus nog even moeten wachten tot 2023 om dat leven vol zelfvertrouwen achterna te gaan. Je kan je natuurlijk wel al op de wachtlijst zetten.

Wat maakt dit traject uniek?

Toegankelijke expertise

Zelf ben ik master in de klinische- en gezondheidspsychologie en geregistreerd klinisch psycholoog.

Dit traject steunt ook op de evidence-based principes van cognitieve gedragstherapie, aangevuld met technieken uit een brede waaier van literatuur & ervaringsdeskundigheid.

Bovendien word ik tijdens dit traject ondersteund door 2 bijkomende experts: Leonie Lefèvre, ook klinisch psychologe, om al jullie vragen in de community te beantwoorden en live calls mee te begeleiden en Nicole Broeckx, die het deel rond mindfulness en alle vragen daaromtrent op zich zal nemen.

De cursus omvat alles wat ik normaal in meer dan een jaar therapie aan cliënten aanleer (en normaal meer dan 3000 euro zou kosten aan therapiesessies) in meer dan 30 uur aan beeldmateriaal met vooraf opgenomen video’s, meer dan 1000 cursus slides, een werkboek van maar liefst 145 pagina’s, een bibliotheek aan audio files van meditaties en 38 uren aan live groepscalls. Zo wordt expertise voor iedereen een stuk toegankelijker. 

Actiegericht & praktisch

Heb je al veel boeken gelezen, podcasts geluisterd of ben je misschien zelfs al naar een psycholoog gegaan, maar merk je toch helemaal geen verandering?

Het probleem is dat er een hele grote kloof zit tussen dingen wéten en er ook echt bewust van zijn en in actie omzetten. In een wereld waar zoveel kennis voor handen is, stappen we vaak in de val enkel te lezen maar veel te weinig te doen. 

In het Kick-ass Confidence traject is actie key. Je krijgt van ons twee werkboeken van elk 75 pagina’s thuis opgestuurd. In deze werkboeken vind je concrete tools en opdrachten die jou aanzetten om ook echt in actie te schieten in het dagdagelijkse leven.

In de verschillende groepscalls en tijdens de lesopnames grijpen we terug naar de oefeningen en tools uit dit werkboek zodat je niet enkel bijleert, maar ook écht stap voor stap verandering in je leven kan aanbrengen.

Enkel zo kun je blijvend verandering creëren in jouw eigen leven.

Kick-ass family & support

Heb jij je vaak al alleen gevoeld met je gevoelens en weet je niet goed waar je ermee terecht kan? Je mist af en toe een klankbord? Nu niet meer.

Een key element in het Kick-ass Confidence traject is de support community. Het vorige traject heeft bewezen dat dit ook echt goud waard is en dat er hier vriendschappen voor het leven kunnen ontstaan.

Iedereen wordt bij start van het traject gematcht op basis van verschillende factoren met andere deelnemers en wordt ingedeeld in kleine support groups van ongeveer 10 personen

Daarnaast krijg je toegang tot een platform waarin je je dagelijkse struggles en al je vragen over de cursus kwijt kan. In de live calls is er ook altijd een moment waarin jij met jouw support group de modules en de opdrachten uit de cursus kan bespreken.

Omdat we weten dat het soms moeilijk kan zijn, willen we je zoveel mogelijk ondersteunen zodat je er nooit alleen voor staat.

Een team vol powervrouwen!

Gudrun Hespel

Gudrun Hespel

Zaakvoerder & psychologe

 

Ik ben geregistreerd klinisch psychologe, personal trainer, auteur van mijn boek “The Fittest You”, zaakvoerder van The Fittest You, BOOST! en Re.Charge.

Vandaag de dag ben ik een zelfzekere vrouw die heel stevig in haar schoenen staat, maar dit is niet altijd zo geweest. Meer dan 10 jaar lang vocht ik tegen een zeer hardnekkige eetstoornis en een extreem laag zelfbeeld. Gelukkig hielp jarenlange therapie mij er weer bovenop en ben ik nu zelfzekerder dan ooit tevoren.

Ik heb er dan ook mijn levensmissie van gemaakt om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk mensen zich ooit nog zo slecht in hun vel zouden voelen als ik toen.

Hiervoor bundelde ik al mijn kennis als psychologe met research uit tientallen boeken en tonnen levenservaring als ervaringsdeskundige om een fantastisch traject in elkaar te steken.

Ondertussen begeleidde ik reeds meer dan 1000 vrouwen onderweg naar meer zelfvertrouwen, met fenomenale resultaten als gevolg en sta ik te popelen om voor jou hetzelfde te kunnen doen.

Nicole Broeckx

Nicole Broeckx

Mindfulness Trainer

 

Mijn rugzak aan levenservaring is rijkelijk gevuld. Blutsen en builen, medailles en wierook, dierbaren dichtbij, veraf of verloren; ze maken er allemaal deel van uit. Het is mijn schat aan verhalen, maar ook een troef aan ervaringen om op mijn beurt anderen te ondersteunen op hun pad van persoonlijke groei.

Het is mijn missie bij The Fittest You om jou gezonder, relaxer en gelukkiger te maken. Mijn kracht ligt in het vertrouwen geven, vertrouwen in jezelf en in je ene kostbare leven. Met een tikkeltje humor en een zachte glimlach.

Met de Mindfulness training reik ik je een erkend wetenschappelijk programma aan om tot rust te komen in de drukte van je bestaan en je beter in je vel te laten voelen. Beter omgaan met stress en met moeilijkheden, minder piekeren en meer zelfvertrouwen zijn enkele van de bewezen resultaten.

Iedereen kan Mindfulness gebruiken om aan zelfzorg te doen en meer te genieten, je hoeft heus niet te wachten tot na je burnout…

 

Leonie Lefèvre

Leonie Lefèvre

Psychologe

 

Mijn interesse in psychologie begon op jonge leeftijd, ik zag hoe veel mensen rondom mij zich niet goed in hun vel voelden en wou leren hoe ik hen kon begrijpen en helpen. Hierdoor ging ik psychologie studeren in Gent, en raakte verder geïnteresseerd in zowat alles dat te maken heeft met ons welzijn.

Zo kwam ik terecht bij The Fittest You: een praktijk die focust op alle aspecten van gezondheid. A healthy mind in a healthy body, exact mijn visie! Ik vind het belangrijk om naast de dagelijkse drukte en verantwoordelijkheden stil te staan en goed voor onszelf te zorgen. Zorgen voor ons lichaam & voor onze ‘mind’. En dat vergeten we soms al eens, of we weten misschien nog niet hoe dat moet?

Als psychologe help ik jou om de obstakels die jou in de weg staan te identificeren, patronen te leren herkennen en deze te overwinnen. Ik wil zorgen dat jij leeft volgens wat jij écht belangrijk vindt. Ik help je op weg naar meer zelfvertrouwen & jouw doelen en dromen te bereiken. Niet volgens van wat anderen van jou verwachten, maar volgens wat jou écht plezier en voldoening brengt. Want jij vertolkt de hoofdrol in jouw eigen leven, right?

Frequently Asked

Questions

Als ik niet bij de live calls kan zijn, kan ik dan het traject meevolgen?

Alle live calls worden ook opgenomen en kan je achteraf bekijken. Het is ten sterkste aangeraden om bij de live calls te zijn om alles uit het traject te halen, maar als je er af en toe niet bij kan zijn kan je alsnog prima meevolgen!

Ik ben al in begeleiding bij een psycholoog, zal dit traject me dan nog verder helpen?

JA. Ook in het vorige traject zaten veel deelnemers die naast het traject nog in begeleiding waren bij een psycholoog. Het traject bleek een perfecte aanvulling te zijn op psychologische begeleiding vooral door de praktische tools en opdrachten om alles wat je leert in het dagelijkse leven toe te passen.

Kan ik eerst het Kickstart traject proberen en dan nog starten in het level up traject stappen als het iets voor mij is?

Ja, dit kan, echter zal dit duurder uitkomen en zal je geen leuke goodiebag ontvangen. Ook kunnen wij enkel voor deelnemers die zich meteen voor het volledige traject inschrijven garanderen dat ze het hele traject in dezelfde groep kunnen volgen.

Hoe lang blijft alles uit het traject beschikbaar?

Het traject zelf zal dus een jaar in beslag nemen, maar ook na het traject blijft alle inhoud voor jou beschikbaar. Loop je dus toch vertraging op tijdens het traject, dan is dit geen enkel probleem en kan je later alsnog verder doen!

Hoe zorg ik ervoor dat dit traject wel degelijk impact heeft op mijn leven?

Als jij tijd en energie in steekt en alle opdrachten uit het traject ook effectief doet en ermee bezig bent dan werkt het. Als je gewoon het traject aankoopt en er niets mee doet… dan zal de impact op jouw leven beperkt zijn. Het traject heeft zijn nut ruimschoots bewezen, maar het ligt in jouw handen of het echt werkt of niet, niet in die van mij. Zie het een beetje als een ikea kast in elkaar zetten: ik lever jou alle tools, ingrediënten en onderdelen aan… maar als jij niet de moeite doet om het in elkaar te zetten dan heb je er niet veel aan. JIJ moet de commitment aangaan om aan jezelf te werken en dan zal het ook echt werken.

Is er individuele begeleiding in het traject?

Neen. Een jaar lang individuele begeleiding bij een psycholoog zou meer dan 3000 euro kosten. Helaas kunnen wij dit niet bieden voor de prijs van het traject. Wél worden jullie vragen in de community met veel plezier door ons team (en andere deelnemers) beantwoord en worden er zo veel mogelijk vragen besproken in de live calls. Voel je toch echt dat je bijkomende individuele hulp nodig hebt, dan kan je hiervoor altijd idnividuele begeleiding opstarten met één van onze therapeuten of coaches.

Vervangt dit traject therapie?

Neen. Het traject is gericht op meer zelfvertrouwen en vervangt ongetwijfeld een deel van therapie, maar wanneer je worstelt met een psychische stoornis zoals een majeure depressie, ptss, eetstoornis zal individuele therapie meestal wel nog aangewezen zijn.

Is dit traject terugbetaald?

Dit hangt af van je mutualiteit. Als je mutualiteit psychologische begeleiding van een psycholoog geregistreerd bij de psychologencommissie (inschrijvingsnummer: 912122759), en bij VVKP (beroepsvereniging psychologen) terugbetaalt of een cursus mindfulness terugbetaalt dan kan je voor de live calls terugbetaling aanvragen. Hoe je dit kan doen wordt tijdens het traject allemaal meegedeeld. In DEZE lijst vind je een overzicht wat je mutualiteit juist terugbetaalt, maar je kan dit ook altijd aan je mutualiteit vragen!

Is stopzetten mogelijk?

NEEN. Bij de start schrijf je je in voor het volledige traject. VOOR de start van het traject heb je uiteraard herroepingsrecht, maar vanaf dat het traject gestart is is stopzetting niet mogelijk. Ook bij maandelijkse betaling is stopzetting niet mogelijk, dit is een betaling in termijnen, maar géén abonnement.

Is er een minimum leeftijd voor dit traject?

Ja. Het traject is niet aangewezen voor minderjarigen, aangezien dit een gespecialiseerde aanpak en samenwerking met de ouders vereist. Aangezien het hier een groepstraject betreft, valt dit niet binnen onze mogelijkheden. 

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuws van The Fittest You?

Zet je dan nu op de nieuwsbrief!