Can you remember who you were, before the world told you who you should be?

KICK-ASS CONFIDENCE

Hét traject voor

jouw zelfvertrouwen

Wanneer ik terugdenk aan enkele jaren geleden, dan zie ik een ontzettend verlegen meisje staan, huilend wanneer ze in haar spiegelbeeld kijkt. Een meisje dat nooit haar mond durft opendoen en het liefst van al onzichtbaar had willen zijn. Gelukkig zijn? Dat was niet voor haar weg gelegd.

Dacht ze.

Fast forward naar 2021. Als ik nu in de spiegel kijk zie ik een zelfzekere jonge vrouw die zich door geen mens meer laat doen. Iemand die voor zichzelf opkomt en gelooft in haar mogelijkheden om haar stoutste dromen waar te maken.

Het is nog steeds exact hetzelfde meisje als vroeger, met één groot verschil: zelfvertrouwen. Een stevige dosis zelfvertrouwen.

Voel jij je ook soms onzeker of niet goed genoeg? Heb jij ook soms angst om te falen en staat dit je in de weg om het leven van je dromen te bouwen? Kan jij ook heel moeilijk neen zeggen en wring jij je altijd in bochten voor anderen?

Wat als ik je zou vertellen dat ik iets heb voor jou dat je leven écht kan veranderen? Dat van jou een échte powervrouw zal maken? iemand die vol zelfvertrouwen door het leven gaat? Dat je écht zelfzekerder zal worden? 

Ik voel jou van achter je scherm al bijna denken: ja maar, dat dat bij jou lukt betekent nog niet dat dat bij mij ook gaat lukken. Maar wat als het wel lukt? Wat als jij, net als mij, binnenkort ook vol zelfvertrouwen en dolgelukkig door het leven kan gaan?

Isn’t that worth a shot?

  Hét Kick-Ass Confidence Traject

Wanneer is dit traject iets voor jou?

 • Voel jij je vaak onzeker of niet goed genoeg?
 • Heb jij vaak angst om te falen en staat dit in je weg om het leven van je dromen te bouwen?
 • Kan jij moeilijk neen zeggen en wring jij je altijd in bochten voor anderen?
 • Heb je veel moeite met kritiek of verzwijg jij vaak dingen die je pijn doen omdat je conflict wilt vermijden?

Wat gaat dit traject jou leren?

 • Vol zelfvertrouwen naar jezelf kunnen lachen in de spiegel.
 • Durven gaan voor het leven van jouw dromen.
 • Je eigen grenzen durven aangeven en opkomen voor jezelf in alle omstandigheden.
 • Je minder aan te trekken van wat ander van je denken en je eindelijk écht goed in je vel voelen.

Wat maakt dit traject uniek?

Expertise

Zelf ben ik master in de klinische- en gezondheidspsychologie en geregistreerd klinisch psycholoog.

Dit traject steunt ook op de evidence-based principes van cognitieve gedragstherapie, aangevuld met technieken uit een brede waaier van literatuur.

Ik heb hiervoor wat ik vaak in jaren therapie aan cliënten aanleer vertaald in één allesomvattende cursus die jou alles leert wat je nodig hebt om sterker in het leven te staan. Bovendien gebruik ik als rode draad doorheen het traject mijn eigen verhaal, omdat ik jou niet gewoon technieken wil aanleren die bewezen werkzaam zijn, maar waarvan ik zelf ook gevoeld heb dat het écht werkt.

Actiegericht

Heb je al veel boeken gelezen, podcasts geluisterd of ben je misschien zelfs al naar een psycholoog gegaan, maar merk je toch helemaal geen verandering?

Het probleem is dat er een hele grote kloof zit tussen dingen wéten en er ook echt bewust van zijn en in actie omzetten.

In het Kick-ass Confidence traject is actie key: je krijgt een werkboek thuis opgestuurd van meer dan 150 pagina’s met concrete tools en opdrachten om dagdagelijks in je leven toe te passen.

Zo zorg ik ervoor dat je niet enkel bijleert, maar ook écht stap voor stap verandering in je leven kan aanbrengen.

Support

Heb jij je vaak al alleen gevoeld met je gevoelens en weet je niet goed waar je ermee terecht kan? Je mist af en toe een klankbord? Nu niet meer.

Een key element in het Kick-ass Confidence traject is de support community.

Je krijgt toegang tot een slack waarin je je dagelijkse struggles kwijt kan en per module ook feedback aan de groep kan vragen. Daarnaast wordt er in de live calls ook tijd gemaakt om in kleine groepjes van maximaal 10 personen de opdrachten te bespreken.

Omdat we weten dat het soms moeilijk kan zijn, willen we je zoveel mogelijk ondersteunen zodat je er nooit alleen voor staat.

Kick-Ass

Confidence Traject

Praktisch

Huidige traject van mei tot november (volzet)
 • Het traject start op dinsdag 4 mei om 19u30 of donderdag 6 mei om 19u met een eerste live confidence call. Deze calls zijn in groep via zoom en zullen vanaf dan om de twee weken plaatsvinden op dinsdag om 19u30 tot en met dinsdag 19 oktober of donderdag 19u tot en met donderdag 21 oktober. Kan je er niet live bij zijn? Alles wordt ook opgenomen en achteraf op het leerplatform geplaatst!

 • Op 1 november zal er een LIVE confidence closing event zijn in Antwerpen, dit zal gedurende de dag zijn. Vergeet deze data niet in je agenda te zetten, het zou jammer zijn als we je moeten missen.

 • Het traject bestaat uit een digitaal leerplatform en is opgebouwd uit 8 hoofdmodules met in totaal 26 deelmodules. Deze modules bestaan uit vooraf opgenomen video’s, audio files, slides en een werkboek dat je thuis opgestuurd krijgt.

 • Gedurende het traject krijg je ook toegang tot een support community op slack om vragen te stellen en elkaar te ondersteunen. Samen staan we sterker als alleen, toch?!

 • Naast het gedrukte werkboek krijg je ook een superleuke goodiebag met 365 days of confidence scheurkalender, werkboek en notitieboekje. Direct klaar om aan de slag te gaan!

 • Zo lang de voorraad strekt krijg je een gratis GRL PWR sweater of hoodie bij het traject. Because confidence, that means GIRL POWER, am I righht??

Let’s kick that confidence in the ass!

Een volgende editie?

Door de extreem drukke periode die er voor mij en het team aankomt in het najaar 2021, weet ik nog niet precies wanneer dit traject een tweede keer georganiseerd wordt. Je kan je wel alvast op de wachtlijst zetten, zodat je als eerste op de hoogte wordt gehouden van een nieuwe editie.

Wat houdt dit traject in?

Stap 1

Voor ik met jou echt aan de slag kan gaan is het belangrijk om eerst even in te zoomen op waar je nu staat: Wat is de invloed van je huidige zelfbeeld op je leven? Hoe is je zelfbeeld ontstaan? En op welke manier verschilt je leven nu van jouw droomleven?

 

Stap 1

Voor ik met jou echt aan de slag kan gaan is het belangrijk om eerst even in te zoomen op waar je nu staat: Wat is de invloed van je huidige zelfbeeld op je leven? Hoe is je zelfbeeld ontstaan? En op welke manier verschilt je leven nu van jouw droomleven?

 

Stap 2

Wanneer we een slecht zelfbeeld hebben dan kijken we naar de wereld door een nogal sombere bril. We proberen vaak negatieve gevoelens te vermijden, maar hebben niet door dat we daardoor eigenlijk ook ons geluk mislopen. Wat kan je hieraan doen en hoe zorg je dat je het leven weer door een iets rozere bril kan bekijken? Dat zoeken we uit in module 2!

 

Stap 3

“Ik ga dat nooit kunnen”, “Ik ben echt een mislukkeling”, “Wat gaat iedereen nu wel niet van mij denken?”… Is jouw hoofd ook niet altijd de leukste plek om te zijn? In deze module zoomen we wat dieper in op negatieve gedachten: hoe leer je constructief omgaan met negatieve gedachten? Hoe ga ik om met perfectionisme? We’ll find out together!

Stap 3

“Ik ga dat nooit kunnen”, “Ik ben echt een mislukkeling”, “Wat gaat iedereen nu wel niet van mij denken?”… Is jouw hoofd ook niet altijd de leukste plek om te zijn? In deze module zoomen we wat dieper in op negatieve gedachten: hoe leer je constructief omgaan met negatieve gedachten? Hoe kan ik wat liever leren zijn voor mezelf? We’ll find out together!

 

Stap 4

Verdriet, angst, schaamte, boosheid: we zouden het allemaal liefst van al nooit meer voelen, maar jammer genoeg is een leven zonder niet echt een mogelijkheid: hoe ga je daar dan best mee om? Hoe overwin je faalangst? Hoe zorg je ervoor dat je beter kan omgaan met schaamte? In deze module leren we alles over omgaan met moeilijke emoties.

 

Stap 5

Wanneer we ervoor gezorgd hebben dat je niet meer geteisterd wordt door negatieve gedachten en emoties je niet meer verlammen, is het tijd om écht te starten met bouwen aan het leven van jouw dromen: Hoe creëer jij een leven dat écht bij je past? Hoe ga je om met obstakels onderweg? Hoe zorg je ervoor dat je eindelijk écht gelukkig kan zijn?

 

Stap 5

Wanneer we ervoor gezorgd hebben dat je niet meer geteisterd wordt door negatieve gedachten en emoties je niet meer verlammen, is het tijd om écht te starten met bouwen aan het leven van jouw dromen: Hoe creëer jij een leven dat écht bij je past? Hoe ga je om met obstakels onderweg? Hoe zorg je ervoor dat je eindelijk écht gelukkig kan zijn?

 

Stap 6

Jezelf durven zijn in alle omstandigheden, het lijkt zo simpel, maar het is toch zo verdomd moeilijk: hoe leer je je minder aantrekken van wat anderen van je denken? Hoe leer je voor jezelf opkomen, grenzen stellen en neen zeggen? Hoe ga je beter om met kritiek? In deze module leer je alles wat je nodig hebt om écht jezelf te durven zijn en voor jezelf op te komen. 

 

Stap 7

Zorg dragen voor jezelf: hoe doe je dat? Hoe kan je voldoende tijd maken voor jezelf, zelfs in drukke tijden? Hoe leer je luisteren naar je lijf wanneer het je iets wil vertellen? Hoe herken je signalen van vermoeidheid en stress? Hoe zorg jij ervoor dat je batterijen weer opladen? In deze module leer je alles over hoe je voor jezelf kan zorgen, zodat jij vol energie door het leven kan gaan.

 

Stap 7

Wanneer we ervoor gezorgd hebben dat je niet meer geteisterd wordt door negatieve gedachten en emoties je niet meer verlammen, is het tijd om écht te starten met bouwen aan het leven van jouw dromen: Hoe creëer jij een leven dat écht bij je past? Hoe ga je om met obstakels onderweg? Hoe zorg je ervoor dat je eindelijk écht gelukkig kan zijn?

 

Stap 8

Je goed in je vel voelen en je eigen lijf graag zien, het blijkt een hele uitdaging te zijn. In deze laatste module gaan we alles wat we in voorgaande modules hebben gezien toepassen op ons lichaamsbeeld: hoe accepteer je het lichaam dat je hebt? Hoe leer je je eigen lijf echt graag zien en hoe draag je zorg voor je lichaam? 

 

Wat ervaarden deelnemers?

"Hoi Gudrun, ik ben jou zo dankbaar voor jouw cursus! De eerste modules waren een echte spiegel voor mezelf... Alles viel op z'n plaats, ik ben helemaal niet 'raar' of 'ongewoon'. Ik moet zeggen dat het ook wel confronterend was en ik soms wat langer tijd nodig had om alles te laten bezinken. Ik heb vanavond module 5 gedaan & wauw... Ik voel me zo gemotiveerd om hiermee aan de slag te gaan. Ik voel echt hoop, hoop dat ik mijn leven in handen heb en ik zelf mijn geluksgevoel kan en mag gaan bepalen, dat ik zoveel gelukkiger kan zijn dan ik nu ben. Alleen al hiervoor kan ik je niet genoeg bedanken. De cursus is in 1 woord fantastisch & iets wat ik heel hard nodig had, ook al besefte ik dat zelf nog niet helemaal. Bedankt, Gudrun!"

– Lotte

"Lieve Gudrun, ik was het eerste deel er live bij, het tweede deel heb ik net bekeken in de feedbacksessie. Ik wil je bedanken voor wie je bent en wat je doet. De tranen stromen letterlijk over mijn wangen.Ik voel me de laatste dagen zo slecht. Ik voel me al jaren 'anders' en nu vallen de puzzelstukjes precies in elkaar. Confronterend soms maar ook een gevoel van opluchting. Ik ga op dit moment door een zware depressie en in combinatie met perfectionisme en hoogsensitiviteit, zijn het heel veel prikkels bij elkaar en moet ik mijn best doen om mijn hoofd boven water te houden. Eindelijk heb ik het gevoel dat er iemand is die me begrijpt, dat er meerdere mensen mij begrijpen. Wat je doet valt niet in woorden te beschrijven.

– Femke

" Een grote aanrader voor iedereen die zich niet goed in zijn vel voelt. Ik heb al zoveel geprobeerd en ik dacht hier niet meer uit te geraken. Dankzij deze cursus heb ik op korte termijn al gigantische stappen kunnen zetten. Het is zeer intensief maar goed haalbaar door de mega goeie structuur van de guide & de journal. Er is duidelijk niet alleen veel werk in gestoken maar ook heel veel liefde & passie. Ik dacht dat ik alles wist over mezelf, maar dat bleek niet zo te zijn. Ik weet nu beter wat mijn moeilijkheden zijn én hoe ik hieraan kan werken. Dit traject was echt iets voor mij. Op mijn eigen tempo aan mezelf werken, stap voor stap."

– Mona

" Ook de slack vind ik een toegevoegde waarde. Eerst stond ik hier wat aarzelend tegenover maar nu voelt het vooral goed om te weten datje niet alleen bent met je problemen en dat er zoveel verschillende vrouwen in verschillende levensfases met onzekerheid kampen. Vrouwen waarvan ik anders zou denken dat ze hun leven op de rails hebben. het doet je extra nadenken over het feit dat iedereen zijn eigen demonen heeft. Maar vooral de warmte in de groep en de eeuwige steun zijn zeer leuk om te zien. Onlangs stond ik te juichen bij de kleine wins van iemand die ook eerder haar struggles deelde. Zo leuk om in groep die progressie te zien."

– Kato

" Echt zo een leerrijke cursus. Zo veel dingen worden ineens zo helder. Het inzicht dat ik verworven heb, had ik nooit op mijn eentje kunnen verwerven. De groep is ook super want je beseft eindelijk dat je niet alleen bent. Verder bouwt de cursus ook goed op zodat je stap voor stap kunt werken."

– Laura

"Gewoon doen! Investeren i jezelf kan je alleen maar verder brengen. Deze cursus heeft mij op veel vlakken verder geholpen dan gesprekken met mijn psycholoog. Ik denk dat dit genoeg zegt!Ik kan alleen maar iedereen aansporen zich in te schrijven op dit traject."

– Sara

"Dankjewel lieve gudrun! Deze cursus is écht het beste cadeau dat ik mezelf kon doen én ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan! "

– Eva

“It’s okay if you fall down and lose your spark. Just make sure when you get back up, you rise as the whole damn fire”

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuws van The Fittest You?

Zet je dan nu op de nieuwsbrief!