name=“p:domain_verify” content=“777b6b19394091e88f31726a53555b60"

I have ABS just bidden under my love for wine.

POWER ABS – GUIDE

Dé digitale guide voor

jouw supersterke abs

Wanneer je ergens online oefeningen voor je abs vindt, dan draait het vaak rond het verkrijgen van die sixpack. Je kent het wel, die zichtbare “kottekes” die je zou moeten hebben ter bewijs dat je een strak afgetraind lichaam hebt…

HELL NO!!

Je hoort ons al aankomen, maar dit is ABSOLUUT niet wat we met The Fittest You willen nastreven. Er zijn wel een groot aantal voordelen van een sterke core die we je graag meegeven. 

Je core is eigenlijk de basis van waaruit elke beweging vertrekt. Een sterke core is dus noodzakelijk voor een goede houding en het voorkomen van blessures zoals lage rugpijn. Daarnaast kan het trainen van je core een zeer gunstig effect hebben op jouw sportprestaties.

Des te meer reden om aan de slag te gaan met onze Power ABS guides.

 

 

  Onze digitale Power ABS guide

Wanneer is deze digitale guide iets voor jou?

 • Heb jij soms last van lage rugpijn? En wil je eens kijken of een sterkere core het probleem verhelpt?
 • Heb jij het gevoel dat jouw houding te wensen overlaat en wil je dit eindelijk eens veranderen? 
 • Of je hebt het gevoel dat je de standaard abs oefening wel meester bent en nu klaar bent om een versnelling hoger te schakelen?
 • Je daagt jezelf graag uit en wilt een echte expert worden op het vlak van abs?

Wat houdt deze guide juist in?

 • Je zal de oefeningen met de juiste basishouding leren uitvoeren.
 • Je zal altijd samen met een van onze trainers sporten. We werken dus telkens samen de workouts af.
 • Je zal stap voor stap op een verantwoorde manier werken aan die sterkere core.
 • Je krijgt voldoende achtergondinformatie over het belang van een sterke core en we voorzien ook voldoende tips & tricks als extraatje.

Op welk Power ABS level zit jij?

Beginner

In de Beginner Power Abs Guide bouwen we samen op naar een sterke core, ook al heb je echt het gevoel dat je nul buikspieren hebt. We starten rustig en jij kan op jouw niveau progressie maken. Heb je een zwakke rug, heb je nog niet vaak buikspieren getraind of het uitvoeren van een juiste plank een mysterie voor jou? Dan is dit niveau perfect voor jou geschikt!

Intermediate

Het Intermediate niveau is ideaal voor als je wel al wat buikspieroefeningen aankan, maar ze nog meer wilt versterken. Kan je al wel een halve minuut planken of enkele sit-ups vlot volhouden? Start dan hier. Afhankelijk van hoe intermediate je juist ben, zullen de workouts voor de ene persoon natuurlijk pittiger aanvoelen dan voor de ander. Ook na het voltooien van de Beginner Guide kan je verder opbouwen met deze gids. 

Advanced

De Advanced Abs Guide bevat de meest uitdagende workouts voor de echte die hard buikspier fanaten. Ben je al fervent sporter en heeft je core al wel veel training gehad, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Ook wanneer de Intermediate Guide te simpel wordt, kan je overschakelen naar deze moeilijkste versie.

Power ABS

Digital Guide

Praktisch

Een 12 weken plan
 • Jouw Power Abs plan is een plan voor 12 weken lang en krijg je in jouw mailbox toegestuurd. We werken in 3 verschillende fases en van zodra een nieuwe fase start, krijg je van ons het volgende deel opgestuurd. Zo hopen we jou extra te motiveren om aan de slag te gaan met de workouts.
 • Op het einde van de 12 weken krijg je natuurlijk ook nog eens de volledige guide opgestuurd. So no panic!
 • In de guide zul je telkens alle workouts zien staan. Als je op de bijhorende afbeeldingen klikt, word je doorgestuurd worden naar een YouTube video waar je de workout samen met ons kan doen.
 • Je vindt in de guide ook een voorbeeldschema terug die je kan gebruiken om de workouts in te plannen.

Let’s build those STROONG abs!

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuws van The Fittest You?

Zet je dan nu op de nieuwsbrief!