Groepslessen

Praktijk Hoegaarden

Op zoek naar een fitnesspraktijk waar ze naast personal training ook groepslessen aanbieden? Vind jij het net leuk om samen met anderen te werken aan jouw gezondheid? Op een leuke & spontane manier?

Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

The Fittest You biedt naast ons uitgebreide online aanbod ook groepslessen aan in de praktijk.

Tijdens deze lessen werk je in kleine groepen aan kracht, conditie, lenigheid en stabiliteit. Elke les bestaat uit een gevarieerd circuit aan oefeningen voor het hele lichaam & de coach past de oefeningen aan aan jouw niveau.

Zo kan iedereen aan deze lessen deelnemen. We hebben bovendien verschillende lessen in ons aanbod, dus je vind vast wel iets naar jou zin.

Welke lessen bieden wij aan?

Bootcamp

In een Bootcamp les focussen we op kracht en uithouding. We starten natuurlijk met een opwarming om het lichaam voor te bereiden op de les. Die bestaat uit circuits van verschillende oefeningen, met gewichtjes of ander materiaal, waarin elk lichaamsdeel wel eens aan bod komt.

Zo krijg je een fullbody workout, waardoor je niet alleen sterker wordt, maar ook stabieler, leniger en energieker.

Zowel beginners als gevorderden kunnen aan deze les deelnemen, want de oefeningen kunnen altijd aangepast worden aan jouw niveau.

HIIT

In een HIIT les focussen we wat meer op cardio, maar komt er natuurlijk ook kracht aan bod. Deze les is hetzelfde opgebouwd als een Bootcamp, maar heeft een iets hoger tempo. Daarnaast werken we niet met gewichten, maar wel met je eigen lichaamsgewicht of specifiek materiaal om jouw uithouding uit te dagen.

Deze les is meer high-impact en dus minder geschikt als je blessures hebt, maar de coach past de les met plezier aan aan jouw niveau, dus je kan hem altijd eens uitproberen.

 

Pilates

Bij Pilates ligt de nadruk legt op diepe spieren, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede houding. Je gaat vooral aan de slag met je eigen lichaam en versterkt zo je core, spieren en stabiliteit.

Deze les is ideaal voor wie niet alleen sterker, maar ook leniger wilt worden en voor blessurepreventie. Het is een rustige les, met een balans tussen basic en meer uitdagende oefeningen en houdingen. We passen met plezier de les aan naar jouw niveau, zodat iedereen aan deze les kan deelnemen.

Yoga

Bij Yoga gaan we vloeiend door verschillende poses en houden we sommige langer aan. Zo leer je je grenzen enerzijds aanvoelen en anderzijds verleggen.

Je gewrichten en bindweefsel worden sterker door het aanhouden van de poses en het langzame tempo van de les heeft daarnaast ook een meditatief en rustgevend effect. Loslaten en ontspannen is de boodschap!

Deze les is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. 

Een groepsles

Praktisch

Groepslessen in Hoegaarden
  • Een groepsles duurt, inclusief opwarming en cooldown, ongeveer een uurtje.

  • Wij voorzien alle benodigde materiaal, maar je mag zelf altijd een handdoekje of een eigen matje voorzien als je dat verkiest.

  • Omkleden in de praktijk kan, maar om wachtrijen te vermijden, trek je best thuis al je sportoutfit aan.

  • Je kan altijd één gratis proefles uitproberen. Deze vraag je best aan in onderstaand formulier.

Wil je graag een gratis proefles aanvragen?

Planning in de Virtuagym app
  • Van zodra je een 10-beurtenkaart of enkele groepsles hebt aangekocht, krijg je automatisch credits in Virtuagym.

  • Deze app kan je downloaden op je gsm, zodat je je credits en het lessenrooster altijd bij de hand hebt. Je kan hem natuurlijk ook via de browser openen.

  • Je inschrijven voor de groepslessen kan je via onderstaand lessenrooster of via de Virtuagym app. Indien je hier problemen mee hebt, mag je ons steeds een mailtje sturen op praktijk@the-fittest-you.com

Groepslessen kalender

Je kunt jezelf inschrijven voor 1 van onze groepslessen door op bovenstaande lessen in de kalender te klikken.

Prijstabel

Groepslessen

per aparte groepsles
15/per les
  • 1 groepsles naar keuze in de praktijk van Hoegaarden

NIEUWSBRIEF

Wil je updates ontvangen over

The Fittest You Hoegaarden?

Zet je dan nu op de nieuwsbrief!