name=“p:domain_verify” content=“777b6b19394091e88f31726a53555b60"

Praktijk Hoegaarden

In de prachtige groene en rustgevende omgeving van onze praktijk kan je genieten van een ruim aanbod aan me-time. Samen gaan we op zoek naar jouw perfect fit op weg naar een gelukkiger en gezonder leven.

Personal training

 

Wil je een betere conditie?
Sterker worden?
Betere sportprestaties?
Correct leren bewegen om dagelijkse kwaaltjes aan te pakken?
Gezond ouder worden?

Onze personal trainers staan paraat om je te helpen jouw fysieke doelen te bereiken. Tijdens een intakegesprek bepaal je samen met je coach wat je nodig hebt en dan gaan jullie samen aan de slag.

Je krijgt een persoonlijk trainingsschema, aangepast aan je doelen, en tijdens de sessies helpt je coach je de oefeningen onder de knie te krijgen. Bovendien fungeert je coach ook als motivator en klankbord om al je frustraties, successen en vragen mee te delen.

Liever samen met je sportbuddy aan de slag? Je kan ook duo-begeleiding volgen. Zo hou je elkaar gemotiveerd!

PRIJZEN:

Tienbeurtenkaart = € 550,00
Tienbeurtenkaart duo personal training = €750,00

Groepslessen – Small group training

 

Naast ons uitgebreide online aanbod biedt The Fittest You ook small group training aan in de praktijk. Tijdens deze lessen werk je in kleine groepen kracht, conditie, lenigheid en stabiliteit. Elke les bestaat uit een gevarieerd circuit aan oefeningen voor het hele lichaam. 

De coach past de oefeningen aan aan jouw niveau. Zo kan iedereen aan deze lessen deelnemen.

PRIJZEN:

1 Small Group Training = € 15
10-beurtenkaart = € 140                 
20-beurtenkaart = € 270 

Voedingsadvies 

( Voorlopig enkel online)

 

Wil je graag wat gewicht verliezen en/of gezonder gaan eten? Say no more. Wij helpen je met een team van erkende specialisten graag op weg naar een gezonder voedingspatroon.

Heb je last van allergieën, intoleranties, prikkelbare darmen, diabetes of andere specifieke voedingsvragen, dan kan je ook bij ons terecht.

Bij ons geen strenge diëten of tijdelijke oplossingen, maar samen een levensstijl creëren die je op lange termijn kan volhouden. Blijvende gedragsverandering en een gezonder voedingspatroon op lange termijn, dat is waar The Fittest You voor staat.

PRIJS:
€149,00 voor 3 maanden begeleiding 

  Begeleiding eetstoornissen

  (voorlopig enkel online)

   

  Worstel je met een laag zelfvertrouwen of heb je een complexe band met eten? Dan kan je bij onze ervaringsdeskundige Nathalie terecht voor on- en offline psychologische begeleiding. Kernwaarden als respect, empathie, echtheid en onvoorwaardelijke aanvaarding staan voor haar centraal. Samen met jou zal ze op zoek gaan naar de beste manier om jou te helpen op weg naar een gelukkiger leven en meer zelfliefde. Steunend op principes van gedragstherapie en acceptance and commitment therapie.

  Je kan bij haar terecht voor psychologische begeleiding bij:
  – Laag zelfvertrouwen
  – Eetstoornissen (Anorexia, bulimia, Binge eating, orthorexia, EDNOS,…)
  – Obesitas
  – Emotie-eten

  Prijs: 60 € / sessie

  The Fittest You

  Brouwerij Loriersstraat 29
  3320 Hoegaarden

  hello@the-fittest-you.com