KICK-ASS CONFIDENCE

Personal Training

Praktijk Hoegaarden

Wil je graag wat aan je conditie en kracht werken? Wil je je fitter voelen en sterker worden? Of heb je misschien wel een specifiek sportief doel? 

We’ve got your back!

In onze praktijk in Hoegaarden staan onze personal trainers staan klaar om je te helpen deze fysieke doelen te bereiken.

Bij The Fittest You staan geluk en gezondheid centraal. We willen je dus vooral zo begeleiden dat jij het sporten leuk vindt en dat je op een goede manier voor jouw lichaam beweegt.

Daarom maken we de personal training sessies altijd volledig op maat, naar jouw niveau, je doelen, eventuele blessures, etc.

Meet the coaches

Aurélie De Jong

Hoihoi, ik ben Aurélie!

Nadat ik mijn studie bio-ingenieurswetenschappen afgerond had, startte ik met een doctoraat. Tijdens die jaren werd mij echter al snel duidelijk dat mijn passie meer lag in gezonde voeding en sport. En ook al heb ik heel veel interesse in alles wetenschappelijk, toch word ik het meest gelukkig van mensen helpen. Daarom besloot ik ook om heel mijn carrière om te gooien en opnieuw te gaan studeren. Ik behaalde eerst mijn personal trainer certificaat en volgde daarna een opleiding tot diëtiste.

Als personal trainer werk ik zowel graag met beginners als met meer gevorderden. Ik probeer er altijd voor te zorgen dat jij ook van sporten gaat houden, net als ik. Met een focus op techniek en blessurepreventie, sport je altijd veilig bij ons in de praktijk. Daarnaast geef ik ook groepslessen, zowel in de praktijk als online. Ik haal ontzettend veel plezier uit het lesgeven en ga dan ook altijd met een smile op mijn gezicht naar huis.

 

Elaba!

Ik ben Elke, een 25-jarige spring in’t veld en afgestudeerd als kinesitherapeut aan de KULeuven in 2020. Vorige zomer behaalde ik mijn diploma als Personal Trainer, een opleiding die de perfect aanvulling is op mijn job als kinesist.

Mensen helpen en begeleiden bij het sporten maar ook bijstaan met raad over hoe je met bepaalde blessures toch pijnvrij kan trainen, daar haal ik voldoening uit. Naast personal training geef ik ook Bootcamp en HIIT in de praktijk.

Jou terug goesting geven om te sporten, daar ga ik voor!

Elke Cums

Een personal

training sessie

Praktisch

Training sessie in Hoegaarden
  • Tijdens een intakegesprek bepaal je samen met je coach wat je nodig hebt en dan gaan jullie samen aan de slag met een persoonlijk trainingsschema op jouw maat.

  • De sessies duren een uur, inclusief opwarming en cooldown. Tijdens de training worden kracht en conditie gecombineerd, waarbij elke oefening aangepast wordt aan jouw niveau. Je coach let goed op jouw techniek en corrigeert waar nodig. We bouwen de trainingen rustig op, zodat je steeds progressie maakt en sterker wordt, zonder dat je over je limiet gepusht wordt.

  • Blessurepreventie is bij ons een belangrijk aspect en we werken dan ook graag met jou rondom je bestaande blessures en pakken de oorzaak hiervan aan, zodat je uiteindelijk pijnvrij en met plezier kan sporten.

  • Liever samen met je sportbuddy aan de slag? Je kan ook duo-begeleiding volgen met een vriend(in), partner, familielid… Zo houd je elkaar gemotiveerd!

Heb je vragen of wil je graag een vrijblijvend intake gesprek?

Personal Training

per aparte sessie
60/per sessie
  • 1 personal training sessie in Hoegaarden

Duo Training

per aparte sessie
80/per sessie
  • 1 duo training sessie in Hoegaarden

NIEUWSBRIEF

Wil je updates ontvangen over

The Fittest You Hoegaarden?

Zet je dan nu op de nieuwsbrief!