KICK-ASS CONFIDENCE

Voedingsbegeleiding

Praktijk Hoegaarden

Naast sportbegeleiding kan je bij ons ook terecht voor voedingsadvies, zowel online als in de praktijk. Wij helpen je met een team van erkende diëtisten graag op weg naar een gezonder voedingspatroon.

Bij ons geen strenge diëten of tijdelijke oplossingen, maar samen een levensstijl creëren die je op lange termijn kan volhouden. Blijvende gedragsverandering en een gezonder eetpatroon waar jij je gelukkig bij voelt, dat is waar The Fittest You voor staat.

Onze diëtistes hebben elk verschillende specialisaties, zoals gezonde voeding, maag- en darmproblematiek, allergieën en intoleranties, eetstoornisbegeleiding, sportvoeding, diabetescontrole, cholesterolverlaging, etc.

Niet zeker of je met jouw vraag bij ons terecht kan? Contacteer ons dan via het formulier onderaan en wij laten het je zo snel mogelijk weten!

 

Onze diëtistes

Aurelie De Jong

Hoihoi, ik ben Aurélie!

Nadat ik mijn studie bio-ingenieurswetenschappen afgerond had, startte ik met een doctoraat. Tijdens die jaren werd mij echter al snel duidelijk dat mijn passie meer lag in gezonde voeding en sport. En ook al heb ik heel veel interesse in alles wetenschappelijk, toch word ik het meest gelukkig van mensen helpen. Daarom besloot ik ook om heel mijn carrière om te gooien en opnieuw te gaan studeren. Ik behaalde eerst mijn personal trainer certificaat en volgde daarna de opleiding voedings- en dieetkunde. Sinds 2020 mag ik mijzelf eindelijk officieel diëtiste noemen.

Eten is letterlijk mijn favoriete hobby. Zowel koken en uit eten gaan, of alles rondom gezonde voeding uitzoeken vind ik geweldig om te doen. Daarom wil ik vooral anderen helpen om ook terug zo’n positieve relatie met voeding op te bouwen.

Als diëtiste baseer ik mij vooral op de principes van intuïtief eten, met het inbouwen van gezonde gewoontes die haalbaar zijn op lange termijn. Geen strenge regeltjes of verboden voedingsmiddelen dus. Maar wel wetenschappelijk onderbouwd advies op maat om jou gezonder en beter in je vel te laten voelen. Met mijn ervaring als Personal Trainer geef ik je ook graag advies over sportvoeding. Daarnaast help ik je ook graag af van maag- en darmproblemen of help ik je zoeken naar het juiste voedingspatroon bij intolleranties of allergieën.

Hey! Ik ben Annelies

Mijn interesse in voeding begon al als kleine meid. Mama helpen in de keuken en restaurantje spelen waren mijn favoriete bezigheid. Hoe ouder ik werd, hoe liever ik dit deed. In mama’s kookboeken snuisteren en eten maken voor het gezin, daar hield ik van. Mijn keuze om te gaan studeren als diëtiste was daardoor ook snel gemaakt. En toch bleef ik wat op mijn honger zitten.

Gedurende een lange periode werkte ik als diëtiste in de klinische sector maar struikelde hier vooral op de tijdsdruk en de weinige tijd in de mens te kunnen steken. In 2019 zei ik vaarwel tegen het klinisch werk om mij meer te kunnen focussen op mijn eigen praktijk en mijn andere passies.

Ik wil mensen helpen om op lange termijn een nieuw en gezond persoon te worden. Ik heb een ruime ervaring en interesse in eetproblemen, verstoorde relaties met eten en eetstoornissen. Zoeken naar de beste manier om mensen blijvend te motiveren, dat is waar ik elke dag mee bezig wil zijn. Ik wil mensen overtuigen om vaarwel te zeggen tegen de gekende crashdiëten – selectieve eetpatronen en ellenlange verboden lijstjes. Want het leven is om van te genieten, dat is waarvoor ik sta, én dat wil ik aan ieder van jullie overbrengen.

Annelies Heeren

Voedingsadvies

Praktisch

Voedingsbegeleiding in Hoegaarden
  • Op basis van jouw persoonlijke vraag, raden wij jou de perfecte diëtiste aan.

  • Het intake gesprek duurt standaard een uurtje, zodat we alle tijd hebben om jou te leren kennen, maar je ook al echt aan de slag kan met voldoende info en tips.

  • Opvolggesprekken kunnen 30 of 45 minuten duren, afhankelijk van de nood.

  • Je betaalt steeds achteraf via een online factuur met praktische betaallink.
Voedingsbegeleiding online
  • De voedingsbegeleiding kan ook online gevolgd worden. Daarvoor kan je altijd naar de individuele begeleidingstrajecten in de menubalk.
  • Wil je gesprekken online en in de praktijk combineren, dan kan dat zeker. Vraag je diëtise dan om een online of real-life afspraak, zodat zij hier rekening mee kan houden.

Heb je vragen of wil je graag een intake gesprek boeken?

Opvolggesprek

45 minuten
45/per sessie
  • Opvolggesprek van 45 minuten bij je gespecialiseerde diëtiste

NIEUWSBRIEF

Wil je updates ontvangen over

The Fittest You Hoegaarden?

Zet je dan nu op de nieuwsbrief!