name=“p:domain_verify” content=“777b6b19394091e88f31726a53555b60"

Onze praktijk

in Hoegaarden!

Met The Fittest You bieden we natuurlijk heel wat online groepslessen, trajecten, cursussen & workout guides aan, maar wij willen jou ook in real life ondersteunen. Net daarom hebben we ook een fysieke fitnesspraktijk waar je ons een bezoekje kunt brengen. Als je dus dat extra duwtje in de rug nodig hebt, altijd welkom!

Onze fitnesspraktijk bevindt zich de prachtige groene én rustgevende omgeving van Hoegaarden. Je kan er terecht voor personal training en verschillende groepslessen, maar ook voor voedingsbegeleiding en advies. Samen met jou gaan we dus op zoek naar de perfecte fit op weg naar een gelukkiger en gezonder leven.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Personal Training

Onze personal trainers staan paraat om je te helpen jouw fysieke doelen te bereiken. Tijdens een intakegesprek bepaal je samen met je coach wat je nodig hebt en dan gaan jullie samen aan de slag met jouw persoonlijk trainingsschema.

Liever samen met je sportbuddy aan de slag? Ook top! Je kan bij ons namelijk ook duo-begeleiding volgen. Zo houd je elkaar gemotiveerd!

Groepslessen

Naast ons uitgebreid online aanbod biedt The Fittest You ook small group training aan in de praktijk. Tijdens deze lessen werk je in kleine groepen aan kracht, conditie, lenigheid en stabiliteit.

Elke les bestaat uit een gevarieerd circuit aan oefeningen voor het hele lichaam. De coach past de oefeningen aan voor jouw niveau. Zo kan iedereen aan deze lessen deelnemen.

Voedingsbegeleiding

Naast sportbegeleiding kan je bij ons ook terecht voor voedingsadvies in de praktijk. Wij helpen je met een team van erkende diëtisten graag op weg naar een gezonder voedingspatroon.

Bij ons geen strenge diëten of tijdelijke oplossingen, maar een levensstijl die je op lange termijn kan volhouden. Blijvende gedragsverandering & een gezonder eetpatroon waar jij je gelukkig bij voelt.

Wat zeggen onze klanten?

“Ik was de motivatie om te fitnessen en het plezier van te fitnessen volledig kwijt. Daarom zocht ik een andere manier om deze draad terug op te pikken en na 1 les bij The Fittest You was ik helemaal verkocht. Tijdens het zweten is het geweldig hoe Gudrun je kan aanmoedigen en dat tikkeltje harder kan laten afzien. Als een oefening soms niet lukt of te zwaar is voorziet ze altijd een alternatief waardoor je het uiteindelijk wel kan Ze laat je dingen doen waarvan je dacht dat je het nooit kon. De leuke groepssfeer en de topbegeleiding maakt het helemaal super!”

– Lotte

“Ik volg de FIT groepslessen van TFY. Na heel lang niet meer gesport te hebben, voel ik mij weer super goed na elke les. Het is wel zwaar, maar Gudrun staat achter je en motiveert elke deelnemer om het beste van zichzelf te geven. Ik was al lang op zoek naar een sport en liefst in Hoegaarden. Toen kwam ik bij The fittest you met een uitgebreid aanbod (yoga, pilates, FIT,...), voor elk niveau en variatie in dagen/tijdstippen, dus voor ieder wat wils! Plezante lessen, mooie omgeving, positieve energie en toffe sfeer!”

– Angélique

“In september startte ik de FIT groepslessen bij The Fittest You. Ik was al een tijdje op zoek naar een groepsles die ik kon combineren met het lopen om mijn spieren wat verder te versterken. Na één les wist ik al snel dat ik de ideale training gevonden had: gevarieerd, persoonlijk en motiverend. Elke week worden er andere oefeningen gegeven waardoor de lessen telkens anders zijn. Door het werken met kleinere groepen (max. 10 personen), bieden ze persoonlijkere begeleiding aan de deelnemers. Zo worden de oefeningen bijvoorbeeld aangepast aan de ervaring/blessures van de deelnemers.”

– Lena

“Een plek waar je gezond, veilig en met uitdaging beweegt. Met de FIT-lessen van The fittest you werk ik eraan om de beste versie van mezelf te vinden. Dank je wel voor de steun, de coaching, de motivatie, de rust en me te helpen in het herontdekken van mijn buikspieren!”

– Sylvie

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven over

The Fittest You Hoegaarden?

Zet je dan nu op de nieuwsbrief!