Virtual Power Classes

Geen gym?! Geen probleem! Met onze virtual power classes kan jij gewoon lekker thuis sporten, ontspannen of allebei. In onze lessen staat fysieke én mentale power centraal. Heb je nood aan een flinke zweetsessie? Dan zijn de bootcamps of HIIT lessen iets voor jou. Wil je liever volledig tot rust komen, dan is een meditatieles of yin yoga meer jouw ding.

Met een abonnement op onze Virtual Power Classes heb je toegang tot 12 verschillende lessen: van yoga en meditatie tot bootcamp en HIIT. Je krijgt onbeperkt toegang tot onze live groepslessen én tot het groepslessen platform, waarop je de lessen kan herbekijken wanneer jij wilt. Dit voor slechts 34 euro per maand. Probeer ze allemaal en ontdek welke lessen het beste bij jou passen!

LYT yoga

 

LYT Yoga werd ontwikkeld door kinesi-therapeut en yogadocent Lara Heimann. De focus ligt op werken aan je core, een neutrale houding en gezonde bewegingspatronen. Deze yogamethode biedt tegengewicht aan de kwalen van onze moderne levensstijl.

Vinyasa yoga

 

Vinyasa yoga is een dynamische en actieve yoga die je kracht en flexibiliteit verbetert terwijl de geest ontspant. Je “flowt” van de ene pose naar de andere op het ritme van je ademhaling, afgewisseld met het langer aanhouden van bepaalde poses voor een diepere stretch. Elke les is anders en doet je tegelijkertijd tot rust komen en bruisen van energie.

Yin yoga

 

Bij Yin yoga houd je bepaalde stretchhoudingen voor langere tijd aan. Zo geef je jezelf en je lichaam de tijd om te observeren wat er in je lichaam gebeurt. Zo leer je je grenzen enerzijds aanvoelen en anderzijds verleggen. Je gewrichten en bindweefsel worden sterker door het aanhouden van de poses en het langzame tempo van de les heeft daarnaast ook een meditatief en rustgevend effect. Loslaten en ontspannen is de boodschap!

Pilates

 

Klaar om sterker en leniger te worden? Waag je dan gerust aan Pilates. Je gaat voornamelijk aan de slag met het eigen lichaam en weerstandsbanden. Alle bewegingen worden op een langzame, gecontroleerde manier uitgevoerd, waardoor deze lessen voor iedereen geschikt zijn.

Bootcamp

 

Met een bootcamp ga je all in. Kracht, conditie, lenigheid en stabiliteit worden getraind met een variabel circuit aan oefeningen voor het hele lichaam. De oefeningen kunnen aangepast worden aan elk niveau, dus of je nu beginner of gevorderde bent, je zal het voelen!

HIIT

 

Tijd om te zwetennnn! HIIT-lessen zijn pittige high intensity trainingen op muziek. Zweet én fun gegarandeerd!

Meditatie

We leven in een maatschappij waarin iedereen altijd gehaast is en gestresseerd rondloopt. Meditatie is de ideale tool om terug wat rust te vinden en dichter bij jezelf te komen. Een vast wekelijks moment hebben waarbij je terug wat kan vertragen, helpt om je dat ritme ook mee te nemen naar je dagelijkse leven.

 

Mindfulness

 

Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse stress en even helemaal tot rust komen? Dan zijn de wekelijkse mindfulness sessies iets voor jou. Het maakt niet uit of je gewoon eens wil proeven van Mindfulness of al veel ervaring hebt. Samen stil worden, samen op adem komen, samen ruimte geven.

Boost 

Een korte pittige les, waarbij je all in gaat. Samen afzien en achteraf genieten van die endorfines!

Abs

Zin om je (steenharde) buikspieren 30 minuutjes lang te trainen, op zalige muziek en om heel goed te zweten? We trainen de complete buikspieren, focus op diepgaande oefeningen die je rug geen pijn doen en die resultaat tonen.

 

Power Hour

Maak je klaar om je hele lichaam aan het werk te zetten! Power Hour stelt je uithoudingsvermogen en kracht op de proef. Tijdens deze stevige workout wisselen we powermomenten af met rustperiodes, steeds in circuitvorm.

Booty

Are you ready to be a badass with a good ass?? Onze Booty les focust op het builden van jouw booty. Een korte pittige les, spierpijn gegarandeerd.

Schrijf je in voor de
Virtual Power Classes

 

 Voor slechts 34 euro per maand krijg je

– onbeperkt toegang tot onze live groepslessen

– toegang tot ons groepslessen platform, waar elke les telkens een week bewaard blijft, zodat jij hem kan volgen wanneer het voor jou past.

Inschrijven kan via onderstaande knop: